ESCOLA D'EQUITACIÓ

Activitats tot l'any

Extraescolars, casals de cap de setmana, colònies d'estiu... Segons l'època de l'any sempre trobem diferentes activitats per a passar-nos-ho bé.

Disciplines eqüestres

Tallers d'iniciació a la doma natural, doma clàssica, pony games, horseball i volteig. Volem que tots els nostres alumnes tinguin una visió àmplia del món de l'equitació i puguin escollir la disciplina que més els agradi.

Fomentem valors

En paral·lel a l'aprenentatge de l'equitació, els nostres alumnes han de saber preparar el cavall que han de muntar i conèixer el material que utilitzen. Ensenyem a tenir respecte i estima cap els animals.

Individual o grups reduïts

Classes individuals o classes de fins a 6 persones, adaptades al nivell i a les necessitats de cada grup d'alumnes. D'aquesta manera es pot aprendre de forma ràpida i personalitzada.

ACTIVITATS

CLASSES

Classe


Ajudem als nostres alumnes a millorar la seva tècnica i avançar en l'aprenentatge de l'equitació mitjançant classes individualitzades o en grups reduïts adaptades a cada ritme.
Preu: 20€/hora
Val 10 classes: 180€

CLASSES D'INTERACCIÓ

Interacció


Classes pensades pels joves genets (d'entre 4 a 6 anys), valents i dinàmics. Combina la interacció amb el cavall i els jocs dins de la pista, permetent que els nens i nenes s'iniciin en el món de l'equitació d'una forma divertida.
Preu: 15€/hora

CASAL DE DISSABTE

Casal dissabte


Tots els dissabtes de 11 a 1h ens retrobem amb els nens i nenes del casal per aprendre, fer amics i passar-s'ho d'allò més bé. Combinem activitats en pista (classes, pony games, salt, doma, horseball o volteig) amb rutes.
Preu: 15€

TALLERS

Tallers


S'organitzen tallers temàtics (salt d'obstàcles, doma clàssica, doma natural, horseball o raid) perquè els genets de la hípica puguin aprendre o millorar la tècnica en alguna disciplina eqüestre.
Preu: a consultar

EXTRAESCOLARS

Extraescolars


Classes d’equitació, sortides a cavall, ginmcames equestres, tallers, concursos, espectacle de final de curs ... Equitació pels nens i nenes de Bellver de Cerdanya i voltants! Grups: dimecres i dijous, de 5 a 6.30h.
Preu: 30€/mes

Contacte

Error

Missatge enviat. Moltes gràcies.

Telèfon: 659 43 85 00
E-mail: elstorrents@hotmail.com
Adreça: C/ Els Torrents, 21. 25720 Santa Eugènia de Nerellà (Bellver de Cerdanya)

Design by Marta Planas