DOMA DE CAVALLS

Doma

A l'Hípica Els Torrents no seguim el mètode tradicional de doma, sinó que apostem per una doma natural i pròxima al cavall. Es tracta d'un treball progressiu, per tal que l'animal s'acostumi al genet, li tingui confiança i l'accepti com a líder.

Preu: 800/doma completa

Treball de manteniment

Malgrat un cavall ja estigui domat, moltes vegades es requereix un treball a la corda o montat tres cops per setmana, per mantenir la doma i la forma d'aquest.

Eva Domingo


Als 3 anys va començar a muntar la mula del seu avi, la Blanqueta, i des de llavors es va aficionar al món dels cavalls. Quan va tenir 16 anys, va treballar a la ganaderia de cavalls P.R.E. de Rafael Lebrón Campos, on va aprendre a domar.

L'any 2001 va fundar junt amb la seva família l'hotel, restaurant i hípica Els Torrents. Al 2005 es va treure el títol de Tècnic en Esport Hípic a l'Open Sport Club Barcelona.

Sempre s'ha interessat en aprendre dels diferents mestres de la doma natural i ha creat el seu propi estil. Des de llavors ha domat i reeducat més de 50 cavalls de totes les races i edats per a ganaderies, hípiques i particulars.ALGUNS CAVALLS DOMATS

Contacte

Error

Missatge enviat. Moltes gràcies.

Telèfon: 659 43 85 00
E-mail: elstorrents@hotmail.com
Adreça: C/ Els Torrents, 21. 25720 Santa Eugènia de Nerellà (Bellver de Cerdanya)

Design by Marta Planas